perjantai 24. lokakuuta 2014

Nyt ollaan ihan kartalla

Tämä ei ole sisustusblogi eikä tule olemaan. Minä en ole kummoinenkaan sisustaja, yleensä ostan jotain kotiin jos siitä on hyötyä. Jos siis haluatte vinkkejä sisustamiseen, tsekatkaa esimerkiksi Your Home Is Lovely ja Apartment Therapy.







Mutta joskus minäkin sisustelen tai paremminkin koitan muokata elintilaani viihtyisämmäksi ja siistimmäksi. Vihaan koriste-esineitä, koska niille harvemmin on käyttöä, paitsi pölypunkkien ruokintaan. Joskus olen matkoillani sortunut ostamaan koriste-esineitä, jotka ovat ennen pitkää päättyneet pahvilaatikoissa komeron perälle. En vain osaa! En ymmärrä niiden funktiota! Asioilla on oltava funktio!

Mutta kuvista tykkään. Ja vietettyäni suurimman osan kesälomastani sairasta herra Seikkailijaa hoivaten, aloin ärtyä tyhjiin valkoisiin seiniin. Halusin jotain piristävää, hivenen graafista ja mielellään matkustamiseen liittyvää taidetta. Surffasin Etsyssä eri hakusanoja kokeillen. Ja sitten löysin Firewater Galleryn karttateokset.

 

Karttoja! Rakastan karttoja! Olisi ihanaa jos olisi oma kirjasto/karttahuone!

Eli ylärivissä vasemmalta oikealle ovat Pariisin ja Edinburghin kartat, alarivissä vasemmalta oikealle Rooma ja New York. Nämä eivät ole postikortteja (niitäkin kyseisen kaupan valikoimista löytyy), vaan postikorttikokoisia vedoksia. Nyt kun sain nämä, rupesin miettimään isomman vedoksen hankkimista olohuoneeseen...

Kuvat eivät ole vielä löytäneet tietään seinille. Ensin pitää hankkia kehykset. Haluaisin sellaiset tarrakiinnitettävät kehykset, koska en haluaisi hukuttaa näitä kuvia ylimääräisellä materiaalilla enkä jaksaisi ruveta miettimään ripustussysteemejä. Joten toistaiseksi nämä odottavat, että reipastuisin ja lähtisin kaupungille etsimään sopivia kehyksiä. Tarrakehyksiä olen löytänyt muutaman, mutta ne eivät ole sellaisia kuin minä haluaisin. Pitäisi olla liimaton kalvo tuon printin edessä ja sitten ne tarraosiot vain sivuilla. Toistaiseksi olen löytänyt vain lastenhuoneisiin tarkoitettuja tarrakehyksiä ilman suojakalvoa. Pläh. Eli pitänee hankkia ne tavalliset kehykset. Vinkkejä otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit luetaan, asialliset kommentit julkaistaan. Ensin sinun pitää todistaa, ettet ole robotti. Valitettavasti robottien kommentteja ei voida julkaista, mutta bloggaaja ei kuitenkaan ole robottivastainen.