maanantai 3. marraskuuta 2014

Oho! Mihin mä katosin?

Ehdin jo tuntea ylpeyttä bloggaustahdistani ja siitä, että niin moni kävi jorinoita lukemassa. Mutta sitten iski päälle kiire ja totaalinen unohdus. Niinhän siinä kävi, että tuli jälleen pidempi tauko bloggaamisesta.

Mutta ei tämä matkabloggaaminen ihan helppoa ole, kun ei ole matkaa tiedossa kuin vasta toukokuussa. Mutta ehkä kaivelen vanhojen matkojen kuva-aarteita tässä jossain vaiheessa ja kirjoitan pari juttua menneisyyden reissuista.




Mitä sitten olen tehnyt? Ööö, no jos totta puhutaan, niin arkipäivistä suurin osa menee tehokkaasti töissä ja vapaa-aikani olen kuluttanut pelaamalla.


Viimeisimpänä olen pelannut Child of Lightia Xbox Onella (pelin saa ladattua noin 15 eurolla storesta), joten kai sitten olen seikkaillut virtuaalisesti? Todella ihana peli, suosittelen. Peli yhdistelee vanhoja kunnon puzzle-tehtäviä Final Fantasysta tuttuun vuoropohjaiseen taisteluun. Peli on todella kaunis ja aika surumielinen, itse nyyhkin ansiokkaasti ensimmäisen tunnin kun tätä aloin pelata.

Viime viikonloppuna (tai no siis, tänä viikonloppuna, mutta kun tekstiä kirjoitetaan sunnuntaina ja se laitetaan luettavaksi maanantaina, niin pitää luovia aikajanalla hieman eteenpäin) tai tarkemmin perjantaina oli Halloween. Tiedoksi lukijoille: Halloweenia ei saa dissata, ystävänpäivää saa. Kaikille tämä tiedoksi. Halloweenin juhliminen on täysin perusteltua (koska silloin saa vetää karkkia niin, että napa raikaa ja katsoa vaikkapa kauhuleffoja) ja kalpealle ihmiselle se tarkoittaa lepoa jatkuvista "Hui, ootko sä kipeä kun oot niin valkoinen"-kyselyistä.

Me vietimme Halloweenia herkkuja syöden. Mies katsoi urheilua omalta koneeltaan ja minä tuijottelin kökkökauhua kissojen kanssa.

Böö! Tällaiset hirviötikkarit löytyivät miehen ostamasta herkkukassista.

Kissaotus tutkii herkkukassin sisältöä.

Herra Seikkailija oli käynyt herkkuostoksilla Chjokossa ja kaikki saatiin syötyä viikonlopun aikana. Röyh.

Ulkona on niin ankeaa, että ajatukset kulkeutuvat väkisinkin ensi kevään Rooman matkaan. Taidan ostaa muutamat fleecesukkahousut ja villasukat, että pärjään siihen saakka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit luetaan, asialliset kommentit julkaistaan. Ensin sinun pitää todistaa, ettet ole robotti. Valitettavasti robottien kommentteja ei voida julkaista, mutta bloggaaja ei kuitenkaan ole robottivastainen.