tiistai 21. lokakuuta 2014

Kysymyksiä ja vastauksia, nro 2

Katselin taas yksi päivä, millä hakusanoilla blogiin on löydetty.

"bina vierumäki": Bina on ihana islanninhevonen, joka asustaa Toresonin tallilla Vierumäellä. Jos olet menossa Toresonin järjestämälle issikkavaellukselle ja olet aloitteleva ratsastaja, Bina on oiva valinta. Bina on rauhallinen ja varmajalkainen vanhempi polle-emäntä.

Bina on tässä kuvassa lähimpänä kameraa.

"borneo matkakertomus": Valitettavasti tällaista ei (vielä) blogissani ole. Snif. Mutta pieni teksti Borneosta unelmakohteena löytyy.

"korvaako matkavakuutus sukupuolitaudin tarttumisen": Jaahas. Ilmeisesti terveestä matkailusta kirjoittamani teksti johdatti tällaisellä kysymyksellä tänne. Koska en ole kyseisen vakuutuslajin asiantuntija, kehotan ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöön. Yleisesti ottaen vakuutusehdoissa on rajausehtoja, jotka vaihtelevat yhtiöittäin, joten tarkkaa vastausta en pystyisi muutenkaan antamaan. Sukupuolitaudin tarttumisen matkalla(kin) voi ehkäistä kuitenkin käyttämällä ehkäisyvälineitä ja järkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit luetaan, asialliset kommentit julkaistaan. Ensin sinun pitää todistaa, ettet ole robotti. Valitettavasti robottien kommentteja ei voida julkaista, mutta bloggaaja ei kuitenkaan ole robottivastainen.