maanantai 20. tammikuuta 2014

Seikkailua ilmassa

Hei ja hoi!

Ja anteeksi blogiin laskeutuneesta hiljaisuudesta. Seikkailijan päivätyö on aiheuttanut kiirettä ja vapaina hetkinä on tehnyt enemmän mieli pelata ja rötvätä kuin kirjoitella tekstejä. Ehkä asiaan tulee muutos, kun valon määrä on alkanut hitaasti mutta varmasti lisääntyä ulkona. Kevät tulee ja niin lähestyy matkakin!

Muistanette kriisini yksin matkustamisesta? Päätin ratkaista kyseisen ongelman ostamalla herra Seikkailijalle joululahjaksi pienen kevätmatkan Roomaan, minun seurassani tietenkin. Tämä tarkoittaa sitä, että hyllyymme on nyt kertynyt kolme Rooman opaskirjaa ja että olen katsellut Rooma-aiheisia sarjoja ja elokuva. Niin, ja ladannut puhelimeeni Duolingon italian opiskelua varten. Vaatekaappiini on myös hiipinyt kevätvaatteita, jotka olen ostanut alennusmyynneistä (Seikkailija ei ole maailman tyylikkäin ihminen, vaan arvostaa mukavuutta ja edullista hintaa).

Vuoden vaihtuminen sai minut miettimään, minne haluaisin seuraavina vuosina matkustaa. Vuonna 2015 haluaisin tehdä kaverimatkan jonnekin päin maailmaa. Haluaisin tehdä vuonna 2017 pidemmän matkan esimerkiksi Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Tämä jälkimmäinen aiheuttaa isompia säästötoimenpiteitä, joten saattaa olla, ettei vuonna 2016 tehtäisi isompia matkoja (ehkä pitkä viikonloppu Euroopan kohteeseen hyvässä seurassa onnistuisi?). Nyt täytyy varoittaa, että Seikkailija on hyvin impulsiivinen ja vaihtaa mielipidettään yhtä usein kuin poliitikko onnistuu kiertämään hankalan kysymyksen antamalla ympäripyöreän vastauksen. Varaan siis oikeuden kohteiden muuttumiseen.

Vaikka alustavasti lupasin olla suunnittelematta seuraavaa matkaani, tämä ei tule onnistumaan. Joten seuraava tekstini mitä luultavammin kertoo Rooman matkan suunnittelusta.

Onko teillä ihanat pörröiset lukijani matkasuunnitelmia tälle vuodelle? Tai oletteko kenties tekemässä pidemmän ajan matkasuunnitelmaa kuten allekirjoittanut?

Seikkailullista alkanutta vuotta kaikille ja toivottavasti jatkatte blogini vilkuilua tänäkin vuonna!

2 kommenttia:

  1. Reissusuunnitelmia on enemmän kuin tarpeeksi! Ensi kesänä olis tarkoitus kierrellä Viroa enemmänkin, tavoite olisi käydä kolmessa uudessa kaupungissa. Todennäköisesti päiväreissuilla mennään, mutta vielä on kaikki auki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta seikkailu se on päiväseikkailukin, ja jos on kolme päiväseikkailua niin se vasta kivaa onkin :)

      Poista

Kaikki kommentit luetaan, asialliset kommentit julkaistaan. Ensin sinun pitää todistaa, ettet ole robotti. Valitettavasti robottien kommentteja ei voida julkaista, mutta bloggaaja ei kuitenkaan ole robottivastainen.